تجهیزات فست فود برای راه اندازی فست فود
وسایل و تجهیزات زیادی برای راه اندازی فست فود موردنیاز می باشد.در اینجا ما قسمتی از این تجهیزات را برای شما تشریح میکنیم.
وسایل پیتزا موردنیاز برای راه اندازی رستوران و فست فود
تاپینگ پیتزا
از اجزاء اصلی و کاربردی در هر اشپزخانه صنعتی ، یخچال نگهداری مواد اولیه خرد شده و تهیه شده برای تهیه غذای اصلی مانند پیتزا فروشی ها یا دورچین غذا در رستوران ها می باشد که این ابزار برای کارائی بهتر با یک میز کار و یک میز پیشخوان و نیز یک صندوق برای نگهداری ظرف های خمیر پیتزا یا گوشت همبر گر تکمیل شده و نام آن را تاپینگ می نامند.
تاپینگ یکی از لوازم مهم و کاربردی در تجهیزات فست فود یا تجهیزات رستوران ها می باشد.
تاپینگ در قسمت وان مخصوص مواد اولیه خرد شده همیشه ب صورت یخچال می باشد ولی در قسمت صندوق می تواند به سلیقه ی مشتری یخچال یا فریزر ساخته شود.تاپینگ ها در ابعاد مختلف و برای سایز ظرف های مختلف در حالت های یک طبقه ،دو طبقه و یا یک ردیفه یا دو ردیفه ساخته می شود.
تاپینگ های دوردیفه بیشتر به منظور کاربردهای سلف سرویس استفاده میشوند و تاپینگ ها ی دو طبقه برا ی استفاده ی بهینه از فضا ساخته می شوند .
طرح جلو تاپینگ ها را می توان به حالت های مختلف طراحی و اجرا نمود که شرکت زفره با بهره گیری از تکنولوژی لیزر قابلیت طراحی و ساخت لوگو و ارم یا هر طرح دیگر از سمت مشتری را بر روی تاپینگ دارد.
خمیرگیر و میکسر
شما برای راه اندازی فست فود نیاز به تجهیزات فست فود دارید. که شرکت زفره تمام این تجهیزات و امکانات را در اختیار شما قرار می دهد.
برای درست کردن خمیر پیتزا باید از دستگاه ی برای ترکیب اب، ارد، مایه خمیر پیتزا و… استفاده کرد که این دستگاه را خمیر گیر گویند این دستگاه در ظرفیت های مختلف ساخته می شود که مبنا ی ظرفیت بر اساس مقدار خمیر می باشد.
یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی خمیرگیر می باشد.
مثلا خمیر گیر ۴۰ کیلو گرمی برای تهیه ۴۰ کیلو گرم خمیر که حاصل ۲۶ کیلو آرد و ۱۳ کیلو آب و موارد دیگر است.معمولا برای یپیتزا فروشی ها خمیر با ظرفیت ۸و ۱۵ و ۴۰ کیلو گرمی استفاذه می شود.برای درست کردن خمیر می توان از میکسر هم استفاده کرد که تفاوت آن با خمیر گیر در این است که در میکسر مخزن هم هنگام کار چرخش میکند و این باعث می شود که خمیر یکدست و بهتری را آماده کند ولی قیمت بالاتری نسبت به خمیر گیر دارد.
کانتر پیتزا
کانتر یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که برای جدایش قسمت سالن از آشپزخانه و جدایش پرسنل از محل ایستادن مشتریان استفاده می شود..بسته به نوع آشپزخانه و نوع طراحی داخلی و چیدمان لوازم فست فود –رستوران و … کانترها می تواند در حالتهای مختلف ساخته شود.
۱- کانتر پیشخوان
۲- کانتر سرد – یا همان تاپینگ سرد
۳- کانتر گرم بیشتر برای رستوران ها
نمای جلوی مشتری در کانتر ها از اهمیت خاصی برخوردار است .به گونه ای که این گروه قابلیت این را دارد که همانگونه که در تصاویر زیر آمده است، قسمت جلوی مشتری را با نور پردازی و یا به همراه لیذر نمودن طرح و لوگوی آن فروشگاه به زیبایی برای مشتریان گرامی با هر طرخ دلخواهی روی استیل تهیه نماید.
همچنین این شرکت می تواند خط کامل با یک طرح واحد از پیشخوان –کانتر گرم و کانتر سرد را برای مشتریان متناسب با ابعاد مغازه و مکان مشتری طراحی و اماده نماید.
فرپیتزا:
از مهمترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و تجهیزات فست فود در زمینه کیفیت و نیز مشتری مداری، فر پیتزا می باشد. فر پیتزا در مدل های مختلف ساخته می شود که این مدل ها در طی سال های گذشته تغییراتی داشته است
تلفن:۰۳۱۳۶۶۳۹۵۷
آدرس:دفتر مرکزی: اصفهان- بلوار اشرفی اصفهانی- ابتدای خیابان صمدیه لباف- روبه روی کوچه ۵۶ – فروشگاه زَفره
zafreco.ir