افرادی که به طور مرتب میوه گلابی را در رژیم غذاییشان میگنجانند سایز دور کمر کوچکتری دارند و کم تر به چاقی مبتلا می شوند. همچنین این میوه باعث جلوگیری از برخی سرطان ها و مشکلات قلبی و عروقی می شود.
گلابی و این همه خواص؟
در این مطالعه پزشکان دانشگاه دولتی ایالت لوئیزیانا آمریکا اظهار داشتند: افرادی که به طور مرتب میوه گلابی را در رژیم غذاییشان میگنجانند سایز دور کمر کوچکتری دارند. علاوه بر این، این افراد نسبت به کسانی که این میوه را در رژیم غذایی خود قرار نمیدهند، ۳۵ درصد کمتر به چاقی مبتلا هستند.
گلابی سرشار از ویتامینها و همچنین آب میباشد که تا هست باید از آن بهره برد. در واقع این میوهی خوش طعم حاوی ۸۰ درصد آب است اما بر خلاف تمام نوشیدنیهای پرکالری، در هر ۱۰۰ گرم گلابی فقط ۵۰ کالری وجود دارد.
بیش تر بخوانید : برای حفظ سلامت پوست چکار کنیم؟
گلابی سرشار از فیبرهای غذایی است و پوست آن منبع آنتی اکسیدانهاست. به همین دلیل این میوهی مفید از ابتلا به برخی از سرطانها و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری میکند. در واقع پوست گلابی اجازه نمیدهد چربیهای خون افزایش یابد و در عین حال میتواند میزان آنتی اکسیدانهای خون را افزایش دهد.
بررسیهای مختلف نشان داده است که خوردن گلابی کامل یعنی با پوست بیشترین میزان آنتی اکسیدانها را برای بدن تأمین میکند.
دکتر «کارول او نیل» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: رابطه میان مصرف گلابی و کاهش وزن بدن قابل توجه است. در این بررسی مشاهده کردیم دریافت فیبر خوراکی موجود در این میوه میتواند محرکی برای کاهش وزن باشد.
آیا میدانستید که مصرف گلابی دندانها را از پوسیدگی حفظ میکند؟ در واقع همه میدانیم که قند در دهان حل میشود و بنابراین باعث ایجاد پوسیدگیهایی در دندانها میشود. با این حال گلابی حاوی سوربیتول است که هضم غذا را تسهیل میبخشد اما همین قند موجود در گلابی در دهان تجزیه نمیشود و بنابراین به دندانها آسیبی نمیرساند.
در طول این مطالعه رابطه بین مصرف گلابی تازه با دریافت مواد مغذی، کیفیت رژیم غذایی، دسترسی به مواد مغذی و فاکتورهای خطرزای بیماریهای قلبی عروقی در افراد بزرگسال بررسی شد و نتایج تن نشان داد: افرادی که به طور مرتب گلابی مصرف میکنند، عادات غذایی سالمتری دارند. همچنین مصرف این میوه موجب میشود بخشی از نیاز افراد به ویتامینهای C، فیبر خوراکی، منیزیم و پتاسیم تامین شود.
یک ترفند موثر
وقتی گلابی بریده میشود بلافاصله سیاه میشود. برای جلوگیری از این پدیدهی طبیعی کافی است مقداری آب لیموترش به آن بزنید. معمولاً گلابی را میتوان به مدت ۳ روز در هوای آزاد نگهداری کرد. توصیه میکنیم یک ساعت قبل از مصرف گلابی آنرا از یخچال خارج کنید؛ در این صورت میتوانید هر چه بیشتر از عطر این میوهی خوش طعم بهرهمند شوید.
گردآوری: سایت سرگرمی داناترین ها